2010. február 26., péntek

húbasszameghúbasszameg....
Jajgatásra mentem be a gyerekszobába: Hajni magára borította a komódot és az 55centis tévét. Testén a komód, fején a tv. Nagyon vigyáz rá az őrangyala, mert csak az arccsontján lesz egy kék-zöld folt. Most alszik, remélem agyrázkódása nem lesz. Mán megint öregedtem 10 évet, most már tényleg a saját nagyanyám vagyok. És rohadt nagy mázli, hogy csak egy cserép virág tört össze és nem robbant az arcába a képcső.
Most megyek asszem rágyújtok

2 megjegyzés:

  1. Örülök hogy nem történt nagyobb baj Hajnival!!! Rossz volt olvasni a bejegyzésed borsózott a kezem főleg hogy ezt már mi is átéltük!!! Nálunk Dorinára nyáron borult rá a gyerekszobába lévő szegrény tévéstől mindenestől-üvegszekrényes. Nekünk is nagy szerencsénk volt. Az egész szekrény deformálódott üvegezni kellett,de utánna hozzárögzítettük egy asztalossal a másik elemhez. (ddorottya26)

    VálaszTörlés
  2. Köszi az aggódást!♥ Tegnap óta mi is agyalunk, hogy alakítsuk át a dolgokat, már körvonalazódik a dolog. Nagy szerencse, hogy múltkor a magas szekrényt kivettük a szobájából, mert ha az esett volna rá, akkor nem is tudom mi lett volna:(

    VálaszTörlés